lunes, 18 de enero de 2010

Página 11


Me cuesta no olvidar un poco el blog, a los bloggeros no os olvido nada; subo otra paginilla para dar señales de vida...."estoy faenando"...un saludo a todos!

EDO

6 comentarios:

Rueda dijo...

Mola mola, sigue dando caña =D

Cuántas páginas harás en total?

Me sigue encantando la forma en que te entintas.

EDO dijo...

Pues, en principio han de ser unas ciento cincuenta....casi nada....me encanta que te encante! un abrazo Marc!

J.A.Ramirez dijo...

Me lo habeis kitao de la boca. Dios esto es la biblia de el sectarismo XD

Detalle, siempre detalle. Moltb be Edorl.

EDO dijo...

JAR, haber...dos números, pero en total...pues eso...la biblia si...ya ireis viendo, un abrazo!

H. dijo...

Edu neng, fotia l'òstia que no em passaba pel teu blog. Ara que la culpa es teva per aquest parèntesi forçós que vas fer. Nah, mea culpa, no tinc excuses.
La veritat es que les pàgines van a tota màquina, la història està agafant molt bona pinta. Si a aquest parell els agrada l'entintat jo crec que el millor de la teva feina són la narrativa i el color. Ànims, i a veure si fem aquest dinar a casa teva (això si, quan no faci tanta rasca, plis!!).
Una abraçada.

EDO dijo...

Gràcies Hugo per deixar-te caure pel blog, sempre ets benvingut; la teva opinió es correspon més amb la de la majoria, el meus punts forts sempre han estat aquestos...daltra banda dibuixo molt per millorar i comment com els del Marc i en JAR, manimen molt a seguir currant dibuix i tinta..jejej.
El dinar de capdesetmana està pendent, i si....recomano més endavant, pq malgrat a casa s'està de conya; sortir una mica senta bé i la veritat és que fot una rasca que pa quéeee!
apa una abraçada!!
EDO